Mersin'de iki katlı bina çöktü!

Mersin'de iki katlı bir evde henüz bilinmeyen bir sebeple çökme meydana geldi.

Mersin'de iki katlı bina çöktü!
CİHAN'da yer alan habere göre bina enkazında kalan 5 kişi vatandaşlar tarafından çıkarılırken, kapıda sıkışan bir kadın ise arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Ekipler, içeride başka kimse olup olmadığını araştırıyor.

Edinilen bilgiye göre Merkez Akdeniz İlçesi Bahçe Mahallesi 4605 Sokak'ta iki katlı bir ev, henüz belirlenemeyen sebeple çöktü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Çökme sonrası enkaz altında kalan biri bebek 5 kişi vatandaşların yardımı ile çıkarıldı. Yaralılar, ambulanslarla Mersin Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir kadın ise tam çıkmak üzere iken evin ikinci katının kapısında sıkıştı. Bunun üzerine olay yerine gelen itfaiye ve arama kurtarma ekipleri uzun uğraşlar sonucu kadını sıkıştığı yerden çıkardı. Ağır yaralanan kadın, Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ta olay yerine gelerek bilgi aldı. Ekiplerin içeride başka kimsenin olup olmadığını araştırdığı sırada binanın duvarında yine göçme olması paniğe yol açtı.

Ekiplerin araştırması devam ediyor.