Merve Oflaz'ın sözleri sosyal medyayı karıştırdı!

‘Survivor’ yarışmasıyla tanınan Merve Oflaz, Çeşme’deki tatil maceralarını sosyal medya üzerinden paylaşıyor.

Merve Oflaz'ın sözleri sosyal medyayı karıştırdı!

Alaçatı’daki bir beach club’ta görevlilerle tartışan Oflaz’ın, “İçerisi kıro dolu ama konuşmalar havalı... İçeridekilerin tipine bakınca, güvenliğin neiçin maaş aldığını anlamıyorum” sözleri tepki çekti.

Oflaz’ın yorumlarına hayranlarından şu tepkiler geldi: “İnsanları kıro diye ayırmak ne kadar doğru?”, “Güvenlik tipsizleri almazsa maaşını hak etmiş mi olacak?”“Sadece siz elit insanların gezmeye hakkı var?” ve “Sizin de beyniniz, yüreğiniz kıro!”

Oflaz tepkiler üzerine şu açıklamalarda bulundu: "Benim 'kıro' dediğim olay bu değil. Sizin 'kıro'yu ezikler olarak adlandırıp bana saldırmanız çok komik oldu. Çünkü güvenlik görevlileri beachten içeri alırken güya adam seçiyor. Ama içeri girdiğimdeki manzara (tabii ki düzgün insanlar hariç sözüm meclisten dışarı) güneşin alnında buzlu kovaları içkiyle dolduran dünyayı ben yarattım havasındaki disko topu gibi parlayan ablalar ve abiler için 'kıro' lafını kullanmıştım. Erkek arkadaşım ve ben içeri girmek için kapıya geldiğimizde 5 kişi karşılıyor. Kulakta kulaklıklar sanırsın CIA ajanı. Bir afralar bir tafralar rezervasyon sormalar. Yahu alt tarafı deniz. Güneşin alnında buz dolu kovada içki açtıranlar, görmemişler gösteriş meraklıları benim için kırodur! 'KIRO'"