Meryem Uzerli Can Ateş'i seçti, çünkü...

Meryem Uzerli, bir süre önce Almanya'daki ailesiyle tanıştırdığı sevgilisi Can Ateş'le, dizisi sezon finali yapar yapmaz nikâh masasına oturacak.

Meryem Uzerli Can Ateş'i seçti, çünkü...

BİRÇOK ERKEĞİN PEŞİNE DÜŞTÜĞÜ ANDA ONU SEÇTİ ÇÜNKÜ…

Meryem Uzerli, bir süre önce Almanya'daki ailesiyle tanıştırdığı sevgilisi Can Ateş'le, dizisi sezon finali yapar yapmaz nikâh masasına oturacak. İlişkilerinin ilk günlerinde birbirlerine çok uzak görünen ikilinin birlikteliğinin uzun sürmeyeceği iddia ediliyordu. Ağır ağır ama sağlam adımlarla bir ilişki inşa eden, çift diğer ünlülere de örnek olur mu?

Can Ateş'in önceki ilişkilerine bakıldığı zaman hepsi de uzun süreli ama genelde ünlü isimler. Çok önemli bir işadamı olduğundan dolayı da bugüne kadar hep dikkat etmiştir özel hayatına. İlişkileri hep skandallardan uzak oldu. Meryem Uzerli de başarılı bir oyuncu. Birçok erkeğin, playboyun peşine düştüğü dönemde aralarından en düzgün olanlardan birini seçti. Birbirlerini çok seviyorlar ve yakışıyorlar. Bu kadar ünlü olmalarına rağmen haklarında hiçbir kötü haber çıkmadan ilişkilerini sürdürüyorlar. Bir de Wilma Elles var. Sürekli adı sevgilisiyle beraber tatsız olaylarla anılıyor. Meryem'in adı neden böyle şeylerle anılmıyor? Demek ki zor değil düzgün bir ilişki yaşamak. Şu anda evlilik yolunda ilerliyorlar. Umarım her şey istedikleri doğrultuda ilerler.

SİNAN ÖZEDİNCİK / SABAH İNTERNET SİTESİ