Meşhur noter

Yarışmacıları, jüri üyeleri, polemikleri, tartışmalarıyla adından söz ettiren "Popstar Alaturka" şimdi de noter Nihat Beyan ile adından söz ettiriyor...

Meşhur noter

"Popstar Alaturka" yarışması dün akşam noter Nihat Beyan ile kemancı Fahri'nin şovuna sahne oldu... "Baharı Bekleyen Kumrular Gibi" , "Zalimin Zulmü", "Sevda" ve "Götür Beni Gittiğin Yere" isimli eserlerle karşılanıp uğurlanan noter Nihat Beyan bir başka programda görev alan sazlardan bahsederken "Orada eşlik eden arkadaşlar da en az bu arkadaşlar kadar değerli..." şeklinde konuşurken kemancı Fahri, Beyan'ın başka programlarda görev almasını kıskandığını belirtti... İzleyenler eleme anlarındaki bu şova pek bir anlam veremedi... Bakalım videoyu izleyince bu konuya siz nasıl bir yorum getireceksiniz?

İzlemek için videoya tıklayınız..

*********************************

Ben bu programı başından beri seyrediyorum. Dikkatimi çeken bir şey var. Bu noter sonuçları getirirken ve götürürken saz notere özgü bir şarkı çalıyor. Bunun bir esprisi varsa açıklayın herkes bilsin. Kemancıda geçen haftalardan beri bu adam gelirken ve giderken sürekli gülüyor. Eğer bunun özel bir sebebi yoksa bu bir alay konusuysa hatırlatmak isterim ki noterler bildiğiniz üzere yarı resmi kurumlardır. Nihat Beyan gibi isim sahibi bir noteri baş katibini alay ve eğlence konusu yapmayın.

Sacit Aslan

Konular Eski Arşiv