Mesut Özil'in başı dertten kurtulmuyor

Mesut Özil, Temmuz’da bıçaklı saldırıya uğradı. Ağustos’ta evinin önüne kadar gelen iki kişinin ölüm tehdidine maruz kaldı. Dün, iki saldırgan hakim karşısına çıktı. Özil ise İstanbul’a yaptığı geziyle moral depoladı.

Mesut Özil'in başı dertten kurtulmuyor

İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'in Londra'da eşi Amine Gülşe ile sürdüğü hayat, son dönemde kabusa dönüştü. Özil, geçtiğimiz Temmuz'da takım arkadaşı Sead Kolasinac'la beraber bıçaklı saldırı girişimine maruz kalmıştı. Bu olaydan iki hafta sonra yıldız futbolcu, benzer bir saldırıyla karşılaştı.

Mesut Özil, Londra'daki görkemli malikanesinin önüne kadar gelen Süleyman Ekinci ve Ferhat Ercun adındaki iki kişinin kendisini ölümle tehdit ettiğini belirterek dava açtı. 8 Ağustos'ta yaşanan olayla ilgili dava, önceki gün görüldü.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre tanık olarak dinlenen Mesut Özil'in koruması, zanlıların önce Mesut Özil'in annesine küfrettiğini ardından da zanlıların kendilerini "5 dakika sonra geri geleceğiz ve buradan gitmiş olmazsanız, Mesut Özil'i ve sonra sizi öldüreceğiz" diyerek tehdit ettiğini anlattı.

Duruşma ertelendi. Dava sırasında ise Mesut Özil, İstanbul'a gelerek yakın dostu Engin Altan Düzyatan ile Ulus'ta bulunan bir mekanda buluştu. Özil'in keyfi çıkışta hayli yerindeydi.