Minik öğrencilerin arkadaş özlemi!..

Dün milyonlarca öğrenci karnesini alıp tatile çıkmanın sevincini yaşadı. Maganda kurbanı Arif'in sınıfında ise hüzün vardı..

Minik öğrencilerin arkadaş özlemi!..

Arkadaş özlemi

Okulda öğrenim gören 488 öğrencinin karne mutluluğu gözlerinden okunurken, karne dağıtım töreninin yapıldığı Nihat Gündüz Ortaokulu'nun 5-B sınıfında okuyan öğrenciler buruk bir karne sevinci yaşadı. Geçtiğimiz yılbaşında evlerinin çatısında havai fişek gösterisini izlerken başından vurulup hastanede ölen 11 yaşındaki Arif Dallı ile aynı sınıfta öğrenim gören ve karnelerini öğretmenleri Erol Akyol'dan alan minikler, Arif'i çok özlediklerini dile getirdiler. Derslerinde başarılı olan Arif için oturduğu sıraya, "Arif, canım arkadaşım seni unutmayacağız ve seni seviyoruz. Arif sen gittin mutsuz olduk" gibi notlar yazan öğrenciler "Keşke Arif'te şuan karnesini alabilseydi" diyerek duygularını dile getirdiler.

"Unutmayacağız"

Takdir Belgesi alan Seçil Ayça Zer ile Teşekkür Belgesi alan Bilgenur Bayraktar, "Biz hala onu çok özlüyoruz. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Keşke ölmeseydi de Arif ile birlikte karnemizi alabilseydik. Biz 5-B sınıfındaki arkadaşları olarak onu hiçbir zaman unutmayacağız" dediler.

Nihat Gündüz Ortaokulu'ndan sonra İzmir Vali Yardımcısı Fatih Ahmet Kurt, Bornova Kaymakamı Hakkı Uzun, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Çakıral'ın ve diğer şube müdürleri 360 öğrencinin eğitim gördüğü Selçuk Yaşar Boyacılık Endüstri Meslek Lisesi'ndeki karne dağıtım törenine katıldı.

METİN BURMALI / YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ