Mobilyaları Profesyonel Şekilde Yerleştirme

Mobilyaları Profesyonel Şekilde Yerleştirme

Mobilyaları Profesyonel Şekilde Yerleştirme

Bu sorunu çözmek artık o kadar zor değil. Hem de bir profesyonelin eli değmiş kadar mükemmel olur. Evin içindeki ortamı daha sıcak hale getirmek sandalye veya koltukları yerleştirirken birbirine yakın olmaları önemli bir ayrıntıdır.

Eğer ev müsaitse iki oturma alanı arasındaki mesafe 1,5 ile 3 metre arasında değişmelidir. Özellikle evinizdeki yemek bölümü ile oturma alanı aynı salonda olursa evinize gelen misafirlerin daha rahat etmesini sağlarsınız.

Eşyaların doğru kullanılması evin içinde daha rahat etmenizi sağlar. Bu yüzden eşyaların doğru konumlandırılması şarttır.

1- Evinizi dekore etmeye başlamadan önce elinize dekorasyonu nasıl yapacağınıza dair bir plan yapıp öyle başlayın.

2- Bu planda sadece evin tabanı değil, evin tüm alanının duvar yükseklik ölçümleri de olmalı.

Ev DekorasyonuEv Dekorasyonu

3- Öncelikle tercihiniz olan mobilyaları seçin ve bu seçtiğiniz mobilyaların hangi alanlarda öne çıkması gerektiğini belirleyip kalan eşyaları da bu mobilyaların etrafında konumlandırın.

4- Koltuklar ile orta sehpa arasındaki mesafe eşit olmalı ve her koltuktan erişim rahat olmalı

5- Güneş ışınlarının eve girebileceği yerleri kapatmak yanlış olur; çünkü güneş alan yerler her zaman daha ferah daha huzur vericidir. Ve ışık alan yerle her zaman daha geniş gösterir.

6-Eşyalarını yerleştirirken öncelikle büyük parçalardan başlayın. Ayrıca yerleştirmeye başlamadan önce düzenleyeceğiniz alan boşsa karar vermeniz daha da kolaylaşır.

Hiçbir eşyanın oturduğunuz yerden görüş alanınızı engellemesine izin vermeyin.

Konular Dekorasyon