'Mucize Doktor'un oyuncusu plajı birbirine kattı!

Hayal Köseoğlu, normalleşmenin başlamasıyla arkadaşıyla birlikte tatile çıktı. Yakın zamanda Caner Şahin ile yollarını ayıran oyuncunun aldığı kilolar dikkat çekti. Öte yandan arkadaşının eski sevgilisi Şahin'le aralarını bulmak için çabalamasına sinirlenen Köseoğlu, sinirlerine hakim olamadı.

'Mucize Doktor'un oyuncusu plajı birbirine kattı!

Posta Gazetesi'nden Ali Keser'in haberine göre Bodrum'da görüntülenen "Mucize Doktor" dizisinin 'Açelya'sı Hayal Köseoğlu, aldığı kilolar ve selülitleri ile dikkat çekti. 

'Mucize Doktor'un oyuncusu plajı birbirine kattı!

Gölköy'deki bir otelin plajında görüntülenen Hayal Köseoğlu'nun yanında adının Abdullah olduğu öğrenilen erkek arkadaşı vardı.

Caner Şahin'le ayrılan oyuncu, aralarını bulmaya çalışan erkek arkadaşının gösterdiği mesaja sinirlendi. Plajda sinirden zıplamaya başlayan Hayal Köseoğlu, çılgına döndü. İkili plajda kavga etti. Hayal Köseoğlu, arkadaşına tokat atarak, yüksek sesle bağırdı.

Köseoğlu, tartışmanın ardından arkadaşının yanından ayrılarak uzun süre tek başına yürüdü. Siniri yatışmayan güzel oyuncu, daha sonra telefonu arkadaşının elinden aldı. Ardından uzun uzun bir ayrı bir barışık olduğu sevgilisi Caner Şahin ile konuştu.

Hararetli telefon görüşmesinin ardından sevgilisi ile arasını düzeltemeyen Köseoğlu, kendini serin sulara bıraktı.

Arkadaşının gönlünü alan Köseoğlu el ele görüntü verdi.