Müge Anlı'nın projesi ses getirdi!..

ATV’de yayınlanan programında Müge Anlı’nın başlattığı, engelli ve yaşlı vatandaşların bulunmasını sağlayan “Sevgi İzi” projesi, Aymelek Derneği’nce Aydın’da uygulanacak...

Müge Anlı'nın projesi ses getirdi!..
Yeni Asır'dan İhsan Karataş'ın haberine göre ünlü televizyoncu ve gazeteci Müge Anlı'nın başlattığı ve birçok engelli ve yaşlı vatandaşın bulunmasını sağlayan "Sevgi İzi" projesi, Aymelek Derneği'nce Aydın'da hayata geçecek.

Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, Müge Anlı'nın başlattığı ve son günlerde çığ gibi büyüyen "Sevgi İzi" projesini Aydın'da uygulayacaklarını söyledi. Pojenin yakınlarını kaybedenler için bir umut kapısı olacağını kaydeden Altınbaş, "Projeye göre, kaybolma ihtimali yüksek olan kişilerin koluna 'Sevgi İzi'ni belirten bir şifreli rakam işleniyor. Bu rakamla www.benibuldular.com'a kayıt yaptırılıyor. Kişi kaybolduğunda, kolundaki Sevgi İzi'ni görenlerin bu siteye bildirmeleri halinde yakınlarına hemen ulaşılması sağlanıyor. Öte yandan emniyette bu numaralar kayıtlı olduğu için, numara dövme sayesinde tüm bilgilerine kolaylıkla ulaşılabiliyor. Sadece engelliler için değil, tüm engelli adayları yani hepimiz için gerekli" dedi.

Anlı'yı Aydın'a çağıracaklar

Kayıt işlemlerini başlattıklarını da belirten Altınbaş, "Zaten biz dernek olarak tüm evlere girip çıkıyoruz. Bu sayede çok sayıda kayıt yapacağımızı düşünüyorum. Tabii ki bu konuda bize AK Parti Aydın Kadın Kolları da yardımcı olacak. Belli bir sayıya ulaştığımızda proje sahibi olan Müge Anlı'yı Aydın'a çağırmayı planlıyoruz" dedi.