Muhteşem Yüzyıl 68.Bölüm 2. Fragman

Muhteşem Yüzyıl 68.Bölüm 2. Fragman yayınlandı

Muhteşem Yüzyıl 68.Bölüm 2. Fragman

Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem, Sultan Süleyman’ın gözdesi olduğuna inandığı Firuze’den kurtuluyor mu? Kanuni Pargalı’ya ne yapacak?

Muhteşem Yüzyıl’da saray karışıyor. Nigar geri dönüş yaptı. Hatice Sultan kafayı yiyor. Hürrem, Nigar’ı kanatları altına aldı Hatice Sultan’a karşı bir adım öne geçti.

Hürrem Sultan Süleyman’ın gözdesi olduğuna inandığı cariyeyi ibreti alem için astı herkesin gözüne sokarak. Firuze kendi yüzünden arkadaşının ölümünün ezikliğini yaşıyor. Sultan Süleyman ise Firuze’ye iyice tutuldu. O’ndan çok etkilendi. Hürrem ise yanı başındaki tehlikenin hiçde farkında değil. Firuze’nin sihirli dokunuşları şehzade Cihangir’i rahatlatıyor. Bu yüzden Hürrem Firuze’ye minnettar.

Hürrem’e karşı ittifak oluşturan Mahi Devran ve Hatice Sultan, Firuze’yi koruyup kolluyorlar. Söz konusu Hürrem olunca kızın hayatı tehlikede.

Şehzade Mustafa sefere gidemediğinin burukluğunu yaşıyor. Babası yola çıkarken sarayı Mustafa emanet etmiştir. Mustafa ise gönlünü bir güzel kaptırdı bakalım sonu ne olacak?

Hatice Sultan ise Pargalı’dan gelen mektubu okuyup içindeki kini yenmek üzereyken öyle bir şeyle karşılaşıyor ki resme inme geliyor. Hürrem’in tayfasının içinde Nigar’ı gören Hatice şok olur. Nigar’ın infazının gerçekleştiğini düşünen Hatice Sultan karşısında büyük aşkının bitmesine neden olan Nigar’ı görünce deliye döner.

Bakalım Hürrem daha neler yapacak?

İşte 10 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak dizinin 68ç bölüm 2. Fragmanı... TIKLAYIN