Mustafa Üstündağ ve Oktay Kaynarca 4. kez bir arada

"Ben Bu Cihana Sığmazam"ın Behçet'i Mustafa Üstündağ’ın başrolünü oynadığı "Emanet" filmi Cuma günü vizyona girdi.

Mustafa Üstündağ ve Oktay Kaynarca 4. kez bir arada

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinde “Behçet” rolüyle ekrana etkili bir dönüş yapan Mustafa Üstündağ başrolünü oynadığı “Emanet” filmiyle de geçen cuma sinemalarda seyirci karşısına çıktı.

Genç Yapım’ın imza attığı, Haluk Özenç’in kaleme aldığı filmi Ali İlhan yönetti. Filmde tamirhane işleten ancak geçmişinde büyük bir kahraman olan Orhan Usta’ya hayat veren Mustafa Üstündağ, Oktay Kaynarca’yla yeniden bir araya geldi.

Ancak Kaynarca filmde fotoğraflarıyla yer aldı.


Mustafa Üstündağ ve Oktay Kaynarca 4. kez bir arada


“Ben Bu Cihanana Sığmazam”
dizisiyle beraber Oktay Kaynarca’yla 4. Kez bir araya geldiğini belirten Mustafa Üstündağ Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuştu. Ünlü aktör “Bütçemiz yetmediği için Oktay abiyi sadece fotoğraf olarak oynatabildik. Keşke paramız olsaydı şöyle karışıklı iki laf etseydik. Adam resmi ile bile oynuyor. Oktay abi ‘Film nasıl olmuş?’ dedi. ‘Çok güzel oynamışsın abi’ dedim. Çok güzel oynamış, ne diyeyim şimdi ekmeğimden mi olayım?” diyerek espri yaptı.

Mustafa Üstündağ 'Oktay Kaynarca nasıl bir rol arkadaşı?’ sorusuna şu yanıtı verdi:

“Teknik olarak 4. kez bir aradayız. ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da beraber oynadık. ‘Aman Reis Duymasın’ filminde beraber oynadık… ‘Emanet’te öyle veya böyle rol arkadaşım, ismi geçiyor. Bir de ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’da… Dört projemin ikincisinde karşı karşıya oynadık. Bizim konservatuarda var olan bir gelenek vardır. ‘Çayda dem, tiyatroda kıdem’ derler… Meslek büyüklerimizle oynarken tabii ki zorlanırız abi diyoruz…”