'Mutluluğun fotoğrafı' diye buna denir!

İşadamları Volkan Sintaç ile Mesut Sancak arasındaki tavla maçının ödülü olan yedi akülü sandalyeden biri, önceki gün Nazilli'de yaşayan Fatma Karlıoğlu'na verildi.

'Mutluluğun fotoğrafı' diye buna denir!
Yeni Asır'dan Ümit Özmen'in haberine göre işadamı Volkan Sintaç ile Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak arasında geçtiğimiz günlerde sosyal yardım amacıyla düzenlenen tavla karşılaşmasının ödülü olan yedi akülü sandalyeden biri, Nazilli'ye gitti. Yeni Asır tarafından Nazilli'de alzheimer hastalarına bakım hizmeti veren Aymelek Derneği'ne ulaştırılan akülü araç, ihtiyaç sahibi Fatma Karlıoğlu'na ulaştırıldı.

Dışarıya çıkamıyordu

Karlıoğlu, evinin önünde karşısında Milletvekili Gültekin Kılınç ve Aymelek Derneği yetkililerini görünce önce şaşkınlık yaşadı. Daha sonra kendisine yapılan sürprizden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Karlıoğlu, tekerlekli sandalyesinin kırıldığını ve bu yüzden 20 gündür evinden çıkmadığını belirtti. Karlıoğlu, telefonla görüştüğü Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı'ya da teşekkür etti.

870 üyesiyle derneklerinin Aydın'ın yaşlılarına sahip çıktığını ifade eden Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, "Engellileri sosyal projelerle desteklemesiyle tanıdığımız Yeni Asır Gezetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı'ya telefonla ulaştık. Hemen bize akülü tekerlekli araç gönderilmesini sağladı. İki işadamımızın duyarlı tavrı ve Şebnem Bursalı bize umut verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.