Müziğin güçlü sesi modanın da öncüsü

Londra Vouge dergisinin haftalık alışveriş listesinde, Günay Restaurant’da geçtiğimiz hafta sergilediği performans ile büyük beğeni toplayan Gülşen’in sahne kıyafeti yer alıyor.

Müziğin güçlü sesi modanın da öncüsü

Dünya trendlerini yakından takip eden ve tercih ettiği kıyafetleri ile adından söz ettiren pop müziğinin yıldızı Gülşen, Barack Obama’nın eşi Michelle Obama‘nın ünlü moda dergisi Vogue’un kapağında giydiği elbisesinin tasarımcısı  Jason Wu tarafından dizayn edilen kıyafeti ile Günay Restaurant’da büyük beğeni toplamıştı. Sanatçının bu kıyafeti Londra Vouge dergisinin haftalık alışveriş listesine girdi.

Geçtiğimiz hafta Hayrünnisa Gül’ün resepsiyonuna davetli olan ve “Eğitim Her Engeli Aşar” sosyal sorumluluk projesine destek olan Gülşen, ardından da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kızılay meydanında gerçekleştirdiği görkemli konser ile sevenleriyle kutladı.

Üçüncü klibi için çalışmaya başlayan ve yoğun konser programını aralıksız sürdüren sanatçı, hayranlarına özel sürprizler hazırlamaya devam ediyor.