Narkotik'ten uyuşturucuya geçit yok!..

KONYA'da 1 hafta içinde yapılan operasyon ve yol kontrol denetimlerinde 10 kilo esrar, ciddi psikolojik zararları olan uyuşturuculardan 10 bonzai ve 380 gram eroin ele geçirildi.

Narkotik'ten uyuşturucuya geçit yok!..

Olaylarda gözaltına alınan 11 kişiden 8'i tutuklandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, son 1 hafta içinde Konya- Adana karayolu kent merkezi girişinde yaptığı yol denetiminde Gökhan S. yönetimindeki otomobili durdurdu. Otomobilde kokuya duyarlı eğitimli 'Ares' adındaki köpekle yapılan aramada aracın koltuk altlarına gizlenilmiş 7 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan Gökhan S. tutuklandı.

SOKAK SATICILARINA OPERASYON

Polis, yine son bir hafta içinde sokak satıcılarına yönelik olarak Kadınhanı İlçesi'nde düzenlediği operasyonda 8 kişiyi gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramada ise 3 kilo esrar ve 10 paket bonzai ele geçirildi. Yapılan sorgulama ardından adliyeye çıkarılan 8 şüpheliden 5'i tutuklandı, 3'ü de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polisin Konya-Adana karayolu kent merkezi girişinde yaptığı diğer bir yol kontrolünde ise 23 yaşındaki Gökhan K. yönetimindeki otomobil durduruldu. Yapılan aramada Gökhan K.'nin iç çamaşırında 30 gram, araçta ise 350 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan Gökhan K. ve yanında bulunan Yunus G.(28), çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

TOLGA YANIK