Nebahat Çehre 'ağzı olan konuşuyor' dedi mi?

Hale Soygazi'nin geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir röportajında söylediği sözler Nebahat Çehre'yi küplere bindirdiği iddia edilmişti...

Nebahat Çehre 'ağzı olan konuşuyor' dedi mi?

Sinema sanatçısı Hale Soygazi geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir röportajında "Toplu insanlar denizde mayo giyer. Zayıflar bikini giyer.." ifadesinde bulunmuştu.

Geçtiğimiz yaz bikinili görüntüsüyle objektiflere yansıyan Nebahat Çehre’nin ise Hale Soygazi’nin bu sözlerini "Ağzı olan konuşuyor" diye yorumladığı iddia edilmişti..

Bu sabah Sacit Aslan ve Pelin Çini’nin sunumlarıyla tv8de ekrana gelen "Aramızda Kalsın" canlı yayınına telefonla konuk olan Nebahat Çehre konuya ilişkin "Magazinci arkadaşlar kapımda bekliyor iki gündür. Onları kırmak ve bu meseleyi uzatmak istemiyorum. Hale benim çok eski arkadaşım. Kafası çalışan ve güzel bir kadın. Aramızda asla böyle bir şey yaşanmadı. Hale’nin söyledikleri genel sözler, neden üzerime alınayım ki… ’Ağzı olan konuşuyor’ cümlesini de ben söylemedim. Ağzımdan o tarzda bir cümle çıkması mümkün değil.“ şeklinde konuştu.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..