Neco konuştu: 'Ali ile Ayşe...'

“BÖYLE Bir Şey Var mı?” programına konuk olan Neco, kızı Ayşe Özyılmazel’le damadı Ali Taran hakkında konuştu.

Neco konuştu: 'Ali ile Ayşe...'

Taran’ın geçtiğimiz kasım ayında hayatını kaybeden eski eşi Selma Ann Desmond’un kanser tedavisi gördüğü sırada Özyılmazel’le görkemli bir düğünle evlenmesi çok konuşulmuştu.

Neco, Desmond’un ölümünün ardından kızı ve damadının halen kendilerini toparlayamadıklarını söyledi: “Bu konuda ne kadar gereksiz insan varsa hepsi yorum yaptı. Onlar mı öldürdü yani kadını? Kadının çektiği fiziksel acıları bilmiyor musunuz? Günü gelmiş, vefat etmiş. Bu, onlar mı öldürdü demek oluyor? Ali, eski eşinin maddi-manevi yanında oldu. Ali ve Ayşe ile sık sık görüşmüyorum, onlar kendilerini toparlamaya çalışıyor. Ayşe doğal olarak havasında değil. Onca hakaretten sonra morali nereden bulabilir ki? Olaylara üzülüyor. Huzurla yazabileceği bir ortam yok şu an. Evliliğinde ise sıkıntısı yok.”

Ayşe’nin tepkisi

Ayşe Özyılmazel, annesiyle babasına, Ali Taran’la evliliği ve Selma Ann Desmond’un ölümüyle ilgili sorular sorulmasına sinirlendi. Özyılmazel, tepkisini Twitter’a yazdığı mesajla dile getirdi: “Bana soramadığınız soruları anama babama sormaktan bıkmadınız mı?”