Nil Karaibrahimgil'in teknesinde neler oluyor?

Nil Karaibrahimgil’in teknesinde skandallar bitmiyor. Geçtiğimiz aylarda Sinan Çetin’in uluorta mayosunu değiştirdiği teknede bu kez Serdar Erener başroldeydi.

Nil Karaibrahimgil'in teknesinde neler oluyor?

Geçtiğimiz aylarda Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener'in teknesinde misafir olan ünlü yönetmen Sinan Çetin'i uluorta mayosunu değiştirirken görüntüleyen Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş, önceki gün yine aynı tekne de başka bir skandalı görüntüledi.

Nil Karaibrahimgil'in teknesinde neler oluyor?

Bu kez olayın kahramanı reklamcı Serdar Erener'di. 2010 yılında nikah masasına oturduğu Nil Karaibrahimgil'le evliliğinden bir oğlu bulunan 60 yaşındaki Serdar Erener, yaşına yakışmayacak bir harekette bulundu. Bodrum Yalıçiftlik'te demirli teknesinde görüntülenen Erener, teknenin arka kısmına geçti.

UMURUNDA MI DÜNYA?

Etrafında demirli tekneleri umursamayan ünlü reklamcı, bir anda şortununun fermuarını açarak denize tuvaletini yapmaya başladı.

Nil Karaibrahimgil'in teknesinde neler oluyor? - Resim : 2

Bütün tatil bölgeleri yangınlarla mücadele ederken Serdar Erener'in bu sorumsuz hareketi "Pes" dedirtti.

Lüks teknesinde tuvalet olmasına rağmen herkesin içinde tuvaletini denize yapmayı tercih eden Serdar Erener'in rahatlığı teknede yeni bir skandal yaşanmasına sebep oldu.