Niran Ünsal açtı ağzını yumdu gözünü!..

Niran Ünsal, 7 yıl önce Seyhan Müzik etiketiyle çıkardığı albüm yüzünden, şirketin sahibi Bülent Seyhan’la mahkemelik oldu.

Niran Ünsal açtı ağzını yumdu gözünü!..

Mağdur olduğunu ve kandırıldığını söyleyen Niran Ünsal, yedi yıl önce Bülent Seyhan’la yaptığı anlaşmayı şöyle anlattı: “2007 yılında ‘İyi Niyetlerim’ albümünü hazırladım. Şarkı ve besteler dahil olmak üzere her şeyiyle ben uğraştım. Bülent Seyhan bana, ‘Albümü bizim şirketten dağıtalım. Satışlar 32 bin 500’e ulaşınca, yüzde 50’sini sana ödeyeceğim. Albümün eser işletmesini 1 yıllığına bana ver. Sonra senin şirketine devrederiz’ demişti.”

“Okumadan imzaladım”

Sözleşmeyi okumadan imzaladığını söyleyen şarkıcı, “Aradan 2-3 yıl geçmesine rağmen Seyhan hiç para ödemedi” dedi. 7 yıl sonra sözleşmeyi okuyunca şoke olan Ünsal, “Bana 1 yıl dediği albümün eser işletmesini, süresiz olarak almış. 32 bin 500 satıştan sonra konuştuğumuz albüm gelirini ise; 40 bin olarak yazmış.”

Davanın kendisi lehine sonuçlanacağına inanan Ünsal, Twitter sayfasından da sitem etti. Şarkıcı “2007’de benden eser işletmemi 1 yıllığına alan ve hâlâ geri vermeyen Bülent Seyhan, sende hiç Allah korkusu yok mu? 7 yıl oldu hâlâ çocuklarımın rızkını yiyorsun. Yazıklar olsun sana... Bunlar da adamız diye ortalarda dolaşıyor” diye tweet’ler attı.

Sercan Kısmet'in Milliyet'te yer alan bu haberi üzerine ikili bugün "Söylemezsem Olmaz" canlı yayınında karşı karşıya geldi.

Seyhan, Niran Ünsal'ın bu iddialarını redderken; yayına bağlanan Niran Ünsal ise açtı ağzını, yumdu gözünü...

Bülent Seyhan, açıklamaları esnasında Ünsal'ın eski eşinin ismini anınca hayli sinirlenen Ünsal "Senin muhattabım benim. Ben senin hayatına giren insanların adını anmıyorum" şeklinde konuştu.

İşte o sert tartışma...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!...