Niran Ünsal'a en sert tepki kız kardeşinden

Cesur sahne kostümleriyle adından sıkça söz ettiren güzel şarkıcı Niran Ünsal'ın; bir dergiye tesettürlü fotoğraf çektirmesine en sert eleştiri kız kardeşi Nida Ünsal'dan geldi.

Niran Ünsal'a en sert tepki kız kardeşinden
İnancımı kimsenin gözüne sokmam

Güneş'in haberine göre
erotik kliplere savaş açan ve son olarak bir dergiye tesettürlü fotoğraf çektiren şarkıcı Niran Ünsal’a kardeşi Nida Ünsal’dan tepki geldi.

Niran Ünsal'a en sert tepki kız kardeşinden

Son dönemde işleri açılan ve konserden konsere koşan ablasıyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Ünsal, “Aynı anne babadan kardeşiz diye kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değilim. İman ve inanç konuları hassas ve derin meseleler… Kapanan kapanır saygı duyarım. Parayla, iman kimdeyse onda kalır. İmanımı, inancımı, kimsenin gözüne sokmam” yazdı.

Ablasıyla arası bozuk olduğu bilinen Nida Ünsal, facebook sayfasına da şunları yazdı:

"Ben bu Niran Ünsal'ın kardeşi olarak anılmaktan yıllarca bıktım zaten. Bir de son zamanlarda bir popçulara giydirdi, bir kliplere savaş açtı. Önce türkü söyledi,sora CHP konserleri verip 'Ben sonradan olmadım, İzmirliyim' dedi. Ardından tesettürle poz verdi, sayfasında parti yanlısı, gayet taraflı  foto ve reetwetler paylaştı durdu. Herkesi aldı karşısına. Rica edeceğim beni ayrı tutun.

Ben bu kadar renk değiştiren görmedim. Ne yaparsa yapsın ilgilenmiyorum. Zamanında magazin dergilerine pozlar verdim evet. Sonrasında ortadan kayboldum. Yazdım, çizdim, ürettim. Ne bir sabıkam oldu, ne de kimseyle savaşım. 1994 yılında Pop Show yarışmasına jartiyerlere çıkan kendisiydi. O zaman da anneydi üstelik. Annelikten dem vuruyor ya herkese... Benim de bir sabrım var. İnsanım ben de. Beni reddedecekmiş. Ben onu çoktan sildim. Annemin, anneannemin kemiklerini sızlatan kadın. Allah sana akıl fikir versin. Pek umudum yok ama..."


SACİT ASLAN'DAN BOMBA YORUM: "GAZETE SAYFALARINDA VERİLEN POZLARI VAR.." (VİDEO)

NİRAN ÜNSAL CESUR SAHNE KOSTÜMLERİYLE ADINDAN SIKÇA SÖZ ETTİRİYORDU (HABER LİNKİ)