Nükhet Duru, engelli çocukları sevindirdi

71. Uluslararası Bergama Kermesi etkinliklerinde konser veren Metin Arolat ve Nükhet Duru, arkadaşları ile birlikte aldığı iki akülü aracı iki engelliye hediye etti.

Nükhet Duru, engelli çocukları sevindirdi

Bergama Kermesi ektinlikleri devam ediyor. Kermesin ikinci gününde Asklepion Antik Tiyatroyu dolduran 5 bin kişi, Metin Arolat ve Nükhet Duru'nun verdiği konserle coştu. Konser programı kapsamında sahneye ilk Metin Arolat çıktı. Konserin ortalarına doğru sahneye gelen Nükhet Duru, Arolat'ın söylediği şarkılara eşlik etti. Düet de yapan Duru ve Arolat, birlikte üç şarkı seslendirdi. Konserde, Metin Arolat, organizatör İzzet Aral, Bergama Belediye Başkanlığı ve müzisyen arkadaşlarının desteğiyle iki akülü tekerlekli sandalye aldıklarını belirten Duru, araçları 10 yaşındaki Özgürcan Kartal ve 15 yaşındaki Veli Atar'a hediye etti.

Uğurlu gelecek
Tören sırasında sevinçleri gözlerinden okunan çocuklar, akülü sandalye için teşekkür etti. Bergama Belediye Başkanı Raşit Ürper, Nükhet Duru ve Metin Arolat'a Bergama'nın simgesi Nike heykelciği, Kaymakam Hüseyin Eren ise Nükhet Duru'ya üzerinde 'Su Perisi' yazan havlu hediye etti. Törenin ardından duygularını dile getiren Duru, "Bu yıl turneye Bergama'dan başladık. Bergama bize uğurlu gelecektir" dedi.

Konular Eski Arşiv