Nur Bozar tv8 ile anlaşma imzaladı mı?

"Bu Tarz Benim" yarışmasından ayrılmak isteyen ve cumartesi akşamı yapılan eleme gecesinde amacına ulaşan Nur Bozar'ın tv8'de sunuculuğa başlayacağı konuşuluyordu.

Nur Bozar tv8 ile anlaşma imzaladı mı?
tv8'den 'Nur Bozar' açıklaması

Güneş'in haberine göre "Bu Tarz Benim" yarışmasından ayrılmak isteyen ve cumartesi akşamı yapılan eleme gecesinde amacına ulaşan Nur Bozar'ın tv8'de sunuculuğa başlayacağı konuşuluyordu.

İddiaya göre Bozar, bu nedenle özellikle elenmek istemişti. Ancak tv8'den "Alakamız yok" denilerek Bozar'la hiçbir görüşme yapmadıklarını olmadığı açıklaması geldi. 

Nur'dan da açıklama geldi

Vatan'da yer alan habere göre ise 'Bu Tarz Benim' den olaylı şekilde elenen yarışmacı Nur Bozar, Ilıcalı'nın kanalı TV8'de çalışacağı haberlerini Instagram sayfasından yaptığı açıklama ile yalanladı.

Show Tv ekranlarında yayınlanan 'Bu Tarz Benim' yarışmasının son bölümünde "Buraya elenmek için geldim" diyerek şimşekleri üzerine çeken Nur Bozar'ın Acun Ilıcalı'yla TV8 için anlaştığı öne sürülmüştü.

Elenen yarışmacı Bozar, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile "Acun bey ile hiçbir görüşmem olmamıştır" diyerek çıkan haberleri yalanladı.


Nur Bozar tv8 ile anlaşma imzaladı mı?