Nur Bozar'dan Öykü Serter'e sert fırça!..

"Bu Tarz Benim" yarışmasında 7 Kasım akşamı yine kıyametler koptu, Nur Bozar programın sunucusu Öykü Serter'i fırçaladı..

Nur Bozar'dan Öykü Serter'e sert fırça!..
Vatan'da yer alan habere göre "Bu Tarz Benim"in 7 Kasım akşamı yayınlanan son bölümünde Nur Bozar ve Özlem Özden krizi vardı.

Nur Bozar sunucu Öykü Serter'i fırçalarken, gelinlik giyen Özlem Özden soğuk duş yaşadı.

Show TV'de yayınlanan "Bu Tarz Benim" yarışmasının güzellik yarışmalarından transfer ismi Nur Bozar sıradan kıyafeti nedeniyle jüri üyelerinden eleştiri alınca kendini kaybetti.

NUR BOZAR ÖYKÜ SERTER'İ AZARLADI

Nur Bozar, Kemal Doğulu ile tartıştığı sırada araya giren sunucu Öykü Serter'i de azarladı. Nur Bozar'ın sürekli Kemal Doğulu'nun sözünü kesmesi üzerine araya giren Öykü Serter, "Nur müsade eder misin?' deyince fırçayı yedi: "Ama sizin beni bu şekilde uyarmanıza ihtiyacım yok!'

ÖYKÜ SERTER DONDU KALDI

Öykü Serter bu dikleniş karşısında şoke oldu ve yanıt vermedi. Nur Bozar'ın bu tavrına tepkiyi Nur Yerlitaş gösterdi. Nur Yerlitaş, 'Öykü'ye yanlış davrandın. Bu yapılamaz' diyerek bunu telafi etmesini istedi.

Nur Bozar ise 'Beni uyarmasına gerek yok' diyerek özür dilemedi. Öykü Serter ise tecrübesini ve olgunluğunu konuşturdu ve 'özürünü' istemedi.

İşte Nur Bozar'ın Öykü Serter'i azarladığı o anlar..

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..