Ödemiş'i sarsan 'yasak aşk' kurşunu!

İzmir Ödemiş'te taksici eşi Bülent Eroğlu (44) ile yasak aşk yaşayıp, bir de çocuk sahibi olan 23 yaşındaki Cansu Koşak'ı evinde 3 kurşunla vuran 3 çocuk annesi Nebahat Eroğlu (30) hakkında 'Tasarlayarak Öldürmeye Teşebbüs'ten 22 yıla kadar hapsi istendi.

Ödemiş'i sarsan 'yasak aşk' kurşunu!

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre üç ameliyatla kurtulan ve dehşet anlarını anlatan Koşak, "Zil çaldığında kapıyı 2 yaşındaki oğlum Bülent ile açtım. Nebahat Eroğlu'nun elindeki tabancayı görünce 'Yapma çocuğum var' dedim. Oğlumu uzaklaştırırken karnımdan, kaçarken de sağ kalçam ve sol ayağımdan vuruldum. O 'Kafasına sıktım, öldürdüm' diye bağırarak kaçtı, ben de annemi aradım" dedi.

22 YIL HAPSİ İSTENDİ

Olay geçen yıl 22 Aralık'ta Ödemiş'teki Bengisu mahallesi Plevne Sokak'ta meydana geldi. Nebahat Eroğlu, iki ay önce sahibi olduğu taksi durağında temizlik yaparken eşinin yasak aşk yaşadığı Cansu Koşak'ın oturduğu evin elektrik faturasını buldu. İddiaya göre olay günü de Eroğlu'nu arayan bir kız arkadaşı, eşi Bülent ile yasak aşkı Cansu'yu sokakta birlikte gördüğünü söyledi. Öfkeli kadın genç kızın oturduğu eve giderek Cansu Koşak'a kurşun yağdırdı ve suç aletiyle kaçtı. Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede tutuklu sanık Nebahat Eroğlu hakkında 'Tasarlayarak Öldürmeye Teşebbüs'ten 22 yıla kadar hapsi istendi. Ölümden dönen Cansu Koşak, 2015 Aralık'ta tanıştığı taksici Bülent Eroğlu'ndan hamile kaldıktan sonra evli olduğunu öğrendiğini, eşinden boşanacağı düşüncesiyle oğluna da onun adını verdiğini aktardı.

AMAÇ ÖLDÜRMEKTİ

Genç kadının avukatı Efe Alper, ilk mahkemede sanık Eroğlu'nun tasarlayarak müvekkili Cansu Koşak'ı öldürmek istediğini ve öldürme niyeti olmadığını söylemesine rağmen 112 Sağlık görevlilerine dahi haber vermemesinin dikkat çekici olduğunu ifade etti. Alper, sanığın gereken cezayı alacağına inandıklarını da sözlerine ekledi.