Onur Büyüktopçu'dan konuşulacak 'Yemekteyiz' çıkışı!

Televizyonun sevilen yüzü Onur Büyüktopçu önceki gün Bebek’de yürüyüş yaparken görüntülendi. Güzel havanın tadını çıkaran oyuncu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Onur Büyüktopçu'dan konuşulacak 'Yemekteyiz' çıkışı!

Yeni yılının çok güzel gittiğini belirten Büyüktopçu, “Yeni projeler geliyor sürekli ama henüz kafama yatan bir şey olmadı. İnşallah yakın zamanda izleyicilerin karşısında olmayı umut ediyorum” dedi. Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine göre geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu bir röportajında Zuhal Topal ve geçmişte kendisinin sunmuş olduğu yemek programlarının benzerlikleri hakkında konuşmuş, yaşanan format savaşına kendisi de “Zuhal Topal'ın formatı benim de sunduğum Yemekteyiz'in birebir aynısı kimse bana o başka bir formattır demesin” diyerek dahil olmuştu.

Çıkan haberlerin kendisine hatırlatılması üzerine Büyüktopçu “Evet o gün röportajda konuştuk, 'Yemekteyiz' ilk başladığında bu şekilde değildi, bana kopyalandı gibi geliyor, tabi o da bir emek veriyor o da çok izleniyor ama bir tarafım da açıkçası biraz kırgın. Benim ve ekibimin oluşturduğu bir şeyi sanki yeni bir formatmış gibi vermeleri olmadı, birebir aynı formattır. Tabi ki beni aşan bir konu bu, sonuçta ben orada sunucuydum Acun abi bu konuyla ilgileniyor konu zaten yargıda diye biliyorum Allah herkesin yolunu açık etsin” dedi.