Ortaköy'de gece kulübü önünde silahlı kavga!

Beşiktaş Ortaköy'de buluna bir gece kulübü önünde çıkan kavgada silahlar konuştu. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

Ortaköy'de gece kulübü önünde silahlı kavga!
İHA'nın haberine göre Beşiktaş’ta bir gece kulübü önünde çıkan silahlı çatışmada mekana alınmadığı iddia edilen şahıs hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Beşiktaş Ortaköy Mahallesi Muallim Naci Caddesi üzerinde saat 04.30 sıralarında meydana gelen olayda iddialara göre, gece kulübü önüne gelen bir vatandaş, mekana alınmadığı gerekçesiyle güvenlik görevlileri ile tartışmaya başladı.

Gece kulübüne alınmayan U.K., yanındaki silahı çıkararak ateş açmaya başladı. Güvenlik görevlilerinin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada U.K ve 2 güvenlik görevlisi yaralandı. Silah sesleri üzerine çevrede ise büyük panik yaşandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri U.K’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralı diğer 2 güvenlik görevlisi ise ambulanslar ile çevredeki hastanelere kaldırıldı. Silahlı kavganın ardından gece kulübü önüne çok sayıda özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak olay yerine emniyet şeridi çeken polis, çevrede inceleme başlattı.

Tedbir amaçlı gece kulübü boşaltılırken, zırhlı polis araçlarının bölgede güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından kapatılan yol yeniden trafiğe açılırken, U.K’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

Ortaköy'de gece kulübü önünde silahlı kavga!