Otomobil baraj gölüne uçtu!

Adana’da direksiyon hakimiyeti kaybolan bir otomobilin Seyhan Baraj Gölü’ne uçması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Otomobil baraj gölüne uçtu!
CİHAN'da yer alan habere göre Merkez Çukurova ilçesinde, Mehmet Öztürk, Melek Kırmızıgül, Durmuş Ali Bircan ve Tülinay Gedikoğlu’nun içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine Seyhan Baraj Gölü'ne uçtu. Suya düşen otomobil gölde kaybolurken, vatandaşlar araç içindeki 4 kişiyi kurtarmaya çalıştı. Mehmet Öztürk ve Melek Kırmızıgül’ü sudan çıkaran vatandaşlar, diğer iki kişiye ulaşamadı.

Daha sonra ihbar üzerine olay yerine su altı polisleri, Büyükşehir Belediyesi’ne ait arama kurtarma ekibi geldi. Ekipler önce Durmuş Ali Bircan'ı, ardından da Tülinay Gedikoğlu isimli genç kızı sudan çıkardı. Yaralılar, ambulanslarla değişik hastanelere kaldırıldı.

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Durmuş Ali Bircan'ın duran kalbi sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu tekrar çalıştırıldı. Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırılan Tülinay Gedikoğlu ise tüm müdahalelere kurtarılamadı.