'Öyle Bir Geçer Zaman ki' de şok eden sahne!.. VİDEO

"Öyle Bir Geçer Zaman ki"de Ali'nin tekne macerası başlamadan bitti. Ali, Ekber tarafından dolandırıldığını çok geç anladı. Ali, yüzü koyun suyun üstünde kaldı. Peki Ali Kaptan öldü mü?..

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' de şok eden sahne!.. VİDEO

Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Ekber, bir tekne satıp alıp birlikte iş kurma hayaliyle Ali’ye bankadan yüklü miktarda kredi çektirmişti. Ali çektiği paraya karşılık da Cemile’nin oturduğu evi ipotek ettirmişti.

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde ise Ali, teknenin gerçek sahibiyle yüzyüze geldi. Teknede yapılan kutlamanın ardından gelen davetsiz misafir, teknenin gerçek sahibi olduğunu söyledi.  

Dolandırıldığını anlayan Ali ne yapacağını bilmez bir halde çaresizce beklerken, Ekber de tekneye geldi.  Ekber’in pişkin haline daha da sinirlenen Ali, öfkesine hakim olamayarak saldırıya geçti.  Kozlarını paylaşmaya çalışan iki adam ölesiye kavga ettiler. Ekber tüm gücüyle Ali’nin boğazına yapıştı. Carolin ise o esnada Ekber’in çantasındaki paraları kendi çantasına atmakla meşguldü..

Ali’nin dayanacak gücü kalmadığı sırada; Carolin geçen bir cisimle Ekber’in kafasına vurdu.  İki adam birlikte denize düştüler. Takati kalmayan Ali, yüzü koyun suyun üstünde kaldı.

Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümünde nelerin yaşanacağı ve Ali’nin akıbetinin ne olacağı  büyük merak konusu...    

İşte herkesi heyecanlandıran o sahne...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ..