Oyuncu İdris Nebi Taşkan'a şoke eden teklifler!

Son olarak Baht Oyunu adlı dizide rol alan İdris Nebi Taşkan, "Sosyal medyadan çok fazla arkadaşlık teklifleri geliyor" diyerek dert yandı.

Oyuncu İdris Nebi Taşkan'a şoke eden teklifler!

TV100'ün haberine göre İdris Nebi Taşkan, "Baht Oyunu" dizisinin sona ermesiyle kendisini spora verdiğini ve özellikle boks çalışmaya başladığını söyledi.

Genç oyuncu, "Oldukça fazla dram yaptım. Komedi projelerinde de yer aldım, fakat benim gönlüm aksiyonda. Sette hoplamak, zıplamak aksiyon işinde yer almak beni çok mutlu eder" dedi. 

Taşkan, dizinin final bölümüyle ekrana veda etmesini ise "Maalesef bizim mesleğin cilvesi, dün işimiz vardı bugün yok. Böyle şeyler oluyor. Ekip şahaneydi, inanılmaz bir aile ortamı kurmuştuk, gerek ekip gerek oyuncular iç içeydik. İlk defa romantik komedide rol almıştım, Üzüldük tabii" sözleriyle yorumladı.

Sosyal medyadan çok fazla arkadaşlık teklifleri aldığını söyleyen oyuncu, konu hakkındaki soru üzerine kendisinin de dünyaca ünlü oyunculara hayranlık beslediğini belirtip şöyle konuştu: "Bizim mesleğimizin parçası illa insanlar ulaşmak tanışmak istiyorlar. Benim de çok dünyaca ünlü merak ettiğim, tanışmak istediğim insanlar var. Aksiyonu çok sevdiğim için Keanu Reeves ve Denzel Washington hayranıyım onlarla tanışmak isterim. Hayatta herkesin hayranlık duyduğu insanlar vardır ben de öyleyim."