Özlem Yıldız ile Sinan Serter boşanıyor!..

2009 yılından bu yana iş hayatında maddi sıkıntılar yaşayan Sinan Serter ile eşi Özlem Yıldız boşanma kararı aldı. İkili, iki haftadır ayrı evlerde yaşıyor!

Özlem Yıldız ile Sinan Serter boşanıyor!..

Sinan Serter'in 2009 yılında maddi sıkıntıya girmesinin ardından; özellikle son 1.5 yıldır neredeyse her gün birileri Serter ile sekiz yıllık eşi Özlem Yıldız Serter'in boşanacağından dem vuruyordu! Onlar da her seferinde bu iddiaları yalanlıyordu.

ÖZLEM YILDIZ 'EŞİNİZDEN AYRILMAYI HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?' SORUSU KARŞISINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ!.. (VİDEO)

Şimdiye kadar her seferinde evladı için güçlü durmaya çalıştığını söyleyen Özlem Hanım ile bir türlü maddi sıkıntılarını aşamayan Sinan Bey, galiba artık yol ayrımına gelmiş! Çünkü aileye yakın bir kaynaktan öğrendim ki, iki hafta önce evlerini ayırmışlar. Özlem Hanım, oğlu ile Acarkent'teki evlerinde yaşamaya devam ederken; Sinan Bey, Çamlıca'daki baba evine taşınmış.

ÖZLEM YILDIZ (FOTO-GALERİ)

ÖZLEM YILDIZ EŞİ İÇİN ŞARKI SÖYLEDİ (VİDEO)

ÖZLEM SERTER BU HAFTA BOŞANMA DAVASI AÇACAK

Oğlu Demir ile iki hafta önce Bodrum'a tatile giden Özlem Hanım'ın parmağında alyans olmaması dikkat çekmişti. Özlem Hanım'ın Bodrum tatili, Sinan Bey'in baba evine taşınması ile aynı tarihe denk gelmesi de iddiaları doğruluyor gibi.

Bu arada cuma günü Nazlı Yazıcı ile Kaan Sert'in düğününe yalnız gelen Sinan Serter'in, gazetecilere görüntü vermemek için koşar adımlarla içeri girdiğini duymuştum. Zaten kulağıma gelenlere göre Sinan Serter, bu hafta boşanmak için mahkemeye başvuracakmış. Zor günlerinde hep birbirlerine destek olan Serter çifti, dilerim boşanırken kaş göz çıkarmazlar...

BÜLENT CANKURT / SABAH İNTERNET SİTESİ