Özlem Yıldız neye uğradığına şaşırdı!..

Özlem Yıldız, anne ve babasıyla birlikte çekildiği bir fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Ancak ünlü sunucu bu keyifli karenin altına gelen ve kendisini suçlayıcı ifadeler taşıyan bir yorumu okuyunca neye uğradığını şaşırdı.

Özlem Yıldız neye uğradığına şaşırdı!..

Anne ve babasıyla bir araya gelen Özlem Yıldız, bu mutlu aile tablosunu; “Kaç yaşına gelirsem geleyim kendimi hep çocuk hissederim yanlarında… İyi ki varlar iyi ki hep yanımdalar” notuyla paylaştı.

Özlem Yıldız neye uğradığına şaşırdı!..

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre takipçileri Özlem Yıldız’ın bu mutluluk tablosu hakkında çok sayıda beğeni ve yorumda bulunurken içlerinden bir tanesi güzel sunucuyu bir hayli üzdü.

Özlem Yıldız neye uğradığına şaşırdı!.. - Resim : 2

Hemofili hastası olduğunu iddia eden bir takipçisinin: “Ben hemofili hastasıyım İzmir Ege Üniversitesi’nde gerçekleşen organizasyona sizi davet etmiştik ne yazık ki sözde annenizin izin vermediği gerekçesiyle katılmadınız! Benim gözümde sanatçının S’si bile olamazsınız. Şunu da belirteyim adam gibi adam gerçek sanatçı Tarık Akan aramıza katıldı ve bizleri mutlu etmişti. Ruhu şad mekanı cennet olsun” yorumuyla sarsılan Özlem Yıldız şu açıklamayı yapma gereği duydu:

“Beyefendi, benim böyle bir organizasyondan haberim yok! Annem de iş hayatımda hiçbir zaman bir müdahalede bulunmadı. Nasıl, nereden böyle bir fikriniz oldu bilmiyorum o yüzden yazdıklarınızı kabul edemeyeceğim.”

Konular Özlem Yıldız