Pakistan kan gölü!!!

Pakistan'da eski başbakanlardan ve muhalefet partisi lideri Benazir Butto, partisinin mitinginde düzenlenen intihar saldırısında aldığı yaralar sonucu hayatını kaybetti...

Pakistan kan gölü!!!

Pakistan'da eski başbakanlardan ve muhalefet partisi lideri Benazir Butto, partisinin mitinginde düzenlenen intihar saldırısında aldığı yaralar sonucu hayatını kaybetti.

Butto'nun kaldırıldığı Ravalpindi Hastanesinde bulunan, Butto'nun lideri olduğu Pakistan Halk Partisinden Vasıf Ali Han, Butto'nun yerel saatle 18.16'da öldüğünü açıkladı. Bu arada Pakistan Halk Partisinden bir diğer yetkili Rahman Melik, partisinin Ravalpindi'deki mitinginde saldırıya uğrayan Butto için "Şehit oldu" ifadesini kullandı.

Pakistan İçişleri Bakanlığı sözcüsü Cevad Şima, Butto'nun mitingde düzenlenen intihar saldırısında öldüğünü resmen doğrulamıştı. Butto'nun kaldırıldığı hastaneye gelen Butto yanlıları da Devlet Başkanı Pervez Müşerref karşıtı sloganlar attı; bazıları gözyaşlarına tutamazken, bazıları da hastanenin acil girişindeki cam kapıyı kırdı.

medyafaresi

Konular Eski Arşiv