Paris Hilton: "Nişanlımın hiç bir şeyde gözü yok"

Yatılı okuldayken uğradığı istismar nedeniyle travma yaşayan Paris Hilton nişanlısına övgüler yağdırdı. Paris Hilton şubatta nişanlandığı finansçı Carter Reum için “Her yönümle beni sayıp seviyor” dedi.

Paris Hilton: "Nişanlımın hiç bir şeyde gözü yok"

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre ABD’li ünlü sosyetik Paris Hilton  1990’larda yatılı okuldayken istismara uğradığını ve bunun kendisinde travma sonrası stres bozukluğuna neden olduğunu söylemişti.

Paris Hilton, The Times Gazetesi'ne yazdığı yazıda da bu konuyla ilgili şunları anlattı: “Yatılı okulda yaşadığım cehennem, tam bir sözlü, duygusal ve psikolojik istismarı içeriyordu. Bu problem, bugün bile benim ilişkilerimi etkiliyor.”

40 yaşındaki sosyetik kadın, Şubat ayında nişanlandığı ekonomist Carter Reum’a da övgü yağdırdı: “Carter çok özel, halden anlayan bir insan. Sadece travmatik hayatım değil, renkli bir flört geçmişine de sahip olduğum biliniyor. Ama Carter bunları hiç problem etmeyecek olgunlukta. Bana her özelliğimle saygı duyuyor ve beni ben olduğum için çok seviyor. Onunla evlenip anne olmak istiyorum.”