REFLECTIONS MAYO 2009 YAZINA HAZIR

Plaj modasında REFLECTIONS daha fit ve formda görünmek isteyen kadınlara, hitap eden modeller

REFLECTIONS MAYO 2009 YAZINA HAZIR

REFLECTIONS Mayo Push-up modelleri ile plaj kadınını yeniden yarattı

Farklı model ve renklerle, her zevke hitap eden mayo ve bikiniler ile REFLECTIONS, kadın'ı yine vazgeçilmez kılacak. Özgün Çamaşır Tic.Ltd. Şti. markası REFLECTIONS'ın, İç Giyimde gösterdiği başarıyı mayoya taşıdı. 2009 yaz koleksiyonunda plaj modasına yön veren marka REFLECTIONS, iç giyimde o denli, fit ve formda gösteren ürünleri tercih eden kadınlara, hitap eden mayo ve bikini modelleri ile dikkat çekecek.  Mayo ve bikinilere Push-up'ı taşıyarak bir ilki gerçekleştiren marka  REFLECTIONS, Push-up  modelleri ile bayanlar kendilerini daha iyi, daha formda ve kadınsı hissedecekler.

REFLECTIONS Mayo ürünleri yurtiçi ve yurtdışı'nda A kategorisindeki bayanlara hitap ediyor. Göz alıcı şehirli tarzı yansıtan bu koleksiyonda, feminen temayı, rahatlıkla birleştirerek 2010 renklerin harmanıyla, kadınların beğenisine sunan REFLECTIONS Mayo, 2009 koleksiyonunda farklı temaları modellerine yansıtmıştır. Marin Grubunda, renklerde lacivert, kırmızı, beyaz, sarı, kombini ve deniz, marin temalarının buluştuğu modeller. Biber Teması Grubunda, renkelerde, kırmızı, yeşil, siyah, sarı desenli biber temalı aksesuarlarla tamamlayan modeller. Fashion Grubu, düz ve iri çiçek desenli kumaşların kombini, renklerde yağ yeşili, buz renkleri, bakır tonları, kum rengi, son derece sakin, şık modellerden oluşmaktadır. Teenage Grubu minik çiçekli, modern biyeler, siyah beyaz dünya trendindeki hatlı biyeler, renklerde, kırmızı-beyaz, oranj-kum rengi, petrol yeşili-kum rengi ile oluşan, çıtır desen görsel olarak form veren hatlar çizgilerden oluşan modeller. Koleksiyonda göğüslere şekil veren üçgenler, boş straplez bikiniler, aksesuarlarda mine kaplama, merküteri el yapımı, kemik, her biri farklı renkte olan doğal deniz fosillerinden toka ve broşlar, rugan kemer, kumaş güllerden oluşan, Mayo ve bikiniyi tamamlamak için alışılmışın dışında geniş aksesuarlarla tamamlayan modellerden oluşmaktadır. REFLECTIONS Mayo 2009 koleksiyonu Bikini, Mayo, Mayo kini, yüzde yüz pamuk vual plaj elbiseleri, plaj çantası, terlik ürün yelpazesinden oluşturmaktadır. Dünya trendleri takip edilerek seçilmiş kumaşlar ve aksesuarlar ağırlıklı olarak İtalya, Fransa ve İspanya'dan tercih edilmiştir.

Hayatı tüm renkleriyle yaşayanların tercihi REFLECTIONS Mayo, 17-45 yaş aralığın daki, 36–50 beden arası, kadının beğenisine hitap ediyor. REFLECTIONS Mayo koleksiyonunda yer alan tasarımlar, bayanlara geniş bir seçenek sunuyor. Ürün yelpazesi ile her kadının kendini özel hissetmesini sağlayan, özgürlüğüne düşkün çağdaş kadın REFLECTIONS Mayo ile bu yaz yenileniyor. REFLECTIONS Mayo ile artık kadınlar daha seksi ve alımlı plaj modasını tercih ediyor. Türkiye geneli satış noktalarında ve REFLECTIONS satış mağazalarımızda sizleri bekliyor.

2009 REFLECTIONS Mayo koleksiyonu, İmaj ve katalog çekimleri Karayiplerin Dominik Cumhuriyeti Adasında, 7 farklı mekanda İmaj ve katalok çekimi yapıldı. Brezilyalı model Fernanda PRADA eşliğinde, dünyaca ünlü fotoğrafçı Carlos ALSINA tarafından, moda editörü Laura  UGALDE ve dünyaca  ünlü makyöz GILBERTO eşliliğinde toplam 15 kişilik ekiple gerçekleştirilmiştir. Tescilli güzel 10 gün süren çekimlerde verdiği profösyonel, masum ama seksi, pozlarıyla iyi bir performans gösterdi. Şu anda  Newyork'ta  yaşayan ünlü model, Fernanda PRADA 23 yaşında, 1.73 boyunda 84 - 61 - 86 ölçülerindeki model, İspanya'da Francia International  Modeling  Agency'a bağlı olarak modellik yapıyor.