Rezzan Benardete - Taha Tatlıcı aşkı tam gaz sürüyor!

Arkadaşlıkları eskiye dayanan ve Temmuz'da flört etmeye başlayan Rezzan Benardete ile Taha Tatlıcı'nın sürpriz ilişkisi; yaz aşkı olarak mı kalacak, yoksa uzun soluklu mu olacak diye çok merak ediliyordu.

Rezzan Benardete - Taha Tatlıcı aşkı tam gaz sürüyor!

İş insanı Taha Tatlıcı'nın ünlü mimar Melkan Gürsel ile yıllar süren aşkının bittiğini de, Rezzan Benardete ile yeni bir aşka yelken açtığını da ilk bu köşede okumuştunuz. Arkadaşlıkları eskiye dayanan ve Temmuz'da flört etmeye başlayan Benardete ile Tatlıcı'nın bu sürpriz ilişkisi; yaz aşkı olarak mı kalacak, yoksa uzun soluklu mu olacak diye çok merak ediliyordu!

Ancak bir ayı aşkın süredir yan yana görülmedikleri için sosyetedeki dedikoducular "Demek ki yaz aşkıymış" deyip ayrıldıklarını konuşmaya başladı.

Siz dedikoduculara inanmayın, benden doğrusunu öğrenin. Benardete ile Talıcı'nın aşkı mutlu-mesut devam ediyor. Üç aylık çiçeği burnunda aşıklar, en son Hisarönü ve Göcek'e demirledikleri Tatlıcı'nın teknesinde, bir hafta baş başa romantik bir tatil yapıp döndü.

Tatil boyunca karaya bile ayak basmadılar.

Pek yan yana görülmemelerinin sebebi de, işte bu tatilde olduğu gibi ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih etmeleri.

SABAH GAZETESİ'NDEN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...