Rüzgar Mağden'in amacı ne?

Ses sanatçısı Gönül Yazar'ın sevgilisi Rüzgar Mağden sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla şaşırttı.

Rüzgar Mağden'in amacı ne?

Bu sabah Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programında Gönül Yazar'ın sevgilisi Rüzgar Mağden ile ilgili bazı iddialar ortaya atıldı.

Rüzgar Mağden'in geçmişte Doğa isimli bir kadının hayatına girdiği, yakınlık kurmaya çalıştığı iddia edildi. Daha sonra Doğa isimli kadının sevgilisiyle arasını açtığı ve kendisine oldukça zor zamanlar yaşattığı iddia edilen Rüzgar Mağden programın ardından sosyal medya hesabından Gaye Akıncı isimli kendisine saplantılı olduğunu iddia ettiği bir kadını işaret ederek, bahsini geçirdiği kadının iki fotoğrafını yayınladı.

Rüzgar Mağden'in amacı ne?

Genç kadının sosyal medya hesabından aylar önce paylaştığı bir fotoğrafa düştüğü "Bir bıçaktan öğrenmiştim. Ne kadar keskinsen o kadar güzelsin" ve diğer fotoğrafa düştüğü "Rüzgar kokunu getirdi bir anda buralara" notlarını üzerine alınan Rüzgar Mağden "Başıma bir şey gelirse tek sorumlusu bu kadındır" şeklinde tehditkar bir tavır sergiledi.

Rüzgar Mağden'in amacı ne? - Resim : 2

Rüzgar Mağden'in amacı ne? - Resim : 3

Sosyal medya hesabı sahibi herkes paylaşımlarda bulunurken fotoğraflarına kendilerine has bir not düşmekte iken Rüzgar Mağden’in kendisiyle uzaktan yakından ilgisi olmayan bu notları niçin üstüne alınıp böyle tehditkar bir tavır sergilediğini kimse çözemedi.

Konular Gönül Yazar