Şaban Sevinç ile Cemal Canpolat canlı yayında birbirlerine girdi: "Sahibin kim?"

CHP İstanbul Eski İl Başkanı Cemal Canpolat ve gazeteci Şaban Sevinç canlı yayında birbirine girdi. İkilinin arasında iplerin gerildiği anlarda Cemal Canpolat yayından alınıp reklam arasına gidildi.

Şaban Sevinç ile Cemal Canpolat canlı yayında birbirlerine girdi: "Sahibin kim?"

Gazeteci Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, İletişimci-Yazar Ferhat Murat, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç tv100 ekranlarında izleyici ile buluşan "Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı" programına konuk oldu.

Programa telefonla bağlanan CHP İstanbul Eski İl Başkanı Cemal Canpolat, Şaban Sevinç ile oldukça sert bir tartışma yaşadı. 31 Mart seçimlerinin konuşulduğu programda Canpolat; Bir tasfiye hareketinin olduğunu ve bugünden itibaren de konuyu noktaladığını 31 marta kadar da konu hakkında konuşmayacağını dile getirdi.

SEÇİM SONRASI NE OLACAK?

Bu sırada kendisine soru yöneltmek için araya giren Şaban Sevinç ''31 Mart sonrası ne olacak, seçim mi kaybedilecek, kurultaya mı çağıracaksınız?'' dedi.

Şaban Sevinç'in bu sorusuna kızan Canpolat, Sevinç'i kendisini tahrik etmekle suçlayarak bu tahriklere gelmeyeceğini ifade etti.


 


Cemal Canpolat, Şaban Sevinç'e yönelik şu ifadeleri kullanınca tansiyon yükseldi:

''Sen görevini yaptın Şaban. Artık yani sahibine karşı görevini yaptın. Şimdi biraz saygılı ol.''

SENİN SAHİBİN KİM?

Aynı sertlikte karşılık veren Şaban Sevinç ise; 'Sen de sahibine karşı görevini yapıyor musun?' diyerek Canpolat'a; 'Senin sahibin kim Cemal Canpolat?' diye sordu.

Araya girmek zorunda kalan Gürkan Hacır, Cemal Canpolat'ı yayından alıp reklama gitmek zorunda kaldı.