Sacit Aslan ve Erkan Özerman Seda Sayan’da hesaplaştı

Yapımcılığını Reyhan Şan Tunaboylu’nun yaptığı Beyaz’ın Sultanı Seda Sayan yine izleyenleri ekrana bağladı.

Sacit Aslan ve Erkan Özerman Seda Sayan’da hesaplaştı

CANLI YAYINDA GERGİN DAKİKALAR…

Seda Sayan programına geçtiğimiz günlerde "Kıvanç Tatlıtuğ’un elimde çıplak fotoğrafları var. Zaten havyarı da zeytin ezmesi sanmıştı’ diyerek olay yaratan Erkan Özerman’ı konuk aldı.

Özerman, program esnasında Sacit Aslan’la ilgili de açıklamalarda bulundu. "Sacit Aslan, yıllar önce kendisini babası Fahrettin Aslan’la barıştırmamı istemişti. Babası da bana ‘Çamurdan adam çıkarma çamur sana da sıçrar’ dedi. Gittikçe çamurlaşıyor. Sacit Aslan benim muhatabım değil. Onu mahkemeye vereceğim" dedi.

Aslan, bu sözler üzerine stüdyoya geldi. Özerman, Sacit Aslan’ı karşısında görünce şoke oldu.

"Benim gıyabımda muhattab olma… Beni babamla barıştıran sen değilsin... Petek Dinçöz’dür. Yalan konuşma" dedi.

Aslan’ın sözleri üzerine, "Terbiyesizlik etme" diyen çıkışan Özerman’a Aslan, "Ağzından çıkanı kulağın duysun. Eline ayağına dikkat et de konuş" karşılığını verdi. Özerman ise, "Dengesi bozulmuş bunun" dedi.

ÖZERMAN HAKKINDA ŞOK İDDİA

Aslan, Özerman hakkında şok bir iddia ortaya attı. Şarkıcı Semiha Yankı 17 yaşındayken Eurovision’a gittiğinde Özerman’ın Yankı’ya "Sen hala Bakire misin?" diye sorduğunu iddia eden Aslan’a Özerman, "Çüş. Ayıp denen bir şey var..." diye çıkıştı. Buna karşılık Aslan, "Daha faciasını söyleyeceğim bir tarafına iner diyer korkuyorum" diye konuştu.