Saralı kıza tecavüz ettiler

İzmir'in Bornova ilçesinde kandırılarak ormanlık alana götürülen 16 yaşındaki sara hastası S.T. isimli kız çocuğunun ellerini bağladıktan sonra tecavüz ettikleri ...

Saralı kıza tecavüz ettiler

İzmir'de, 16 yaşındaki S.T, kötü arkadaşların kurbanı oldu

İzmir'in Bornova ilçesinde kandırılarak ormanlık alana götürülen 16 yaşındaki sara hastası S.T. isimli kız çocuğunun ellerini bağladıktan sonra tecavüz ettikleri ileri sürülen iki kişi, Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. İfadeleri alındıktan sonra adliyeye sevkedilen iki zanlı tutuklandı.

"GEZECEĞİZ"
Olay, önceki gün Naldöken semtindeki ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, 20 yaşındaki S.B. kendisiyle aynı yaşta olan arkadaşı B.A. ile birlikte mahallede tanıdıkları sara hastası S.T. (16) isimli kız çocuğunu, "gezme" bahanesiyle kandırarak ormanlık alana götürdü. S.B. ile B.A. ormanlık alanda ellerini iple zorla bağladıkları S.T'ye sırayla tecavüz etti.

EVE DÖNDÜ
Tecavüz olayından sonra eve dönen S.T'nin olayı anlattığı annesi durumu polise bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, S.T'ye tecavüz ettikleri ileri sürülen S.B. ile B.A'yi gözaltına aldı. İfadeleri alındıktan sonra adliye çıkarılan iki zanlı tutuklandı.

Yeni Asır

Konular Eski Arşiv