Şarkıcı Adele bir servete 'Hayır' dedi!

Verdiği 45 kilodan sonra edindiği yeni imajıyla birçok markanın hedefine yerleşen dünyaca ünlü şarkıcı Adele'in 40 milyon sterlinlik (400 milyon TL) reklam teklifini elinin tersiyle ittiği öğrenildi.

Şarkıcı Adele bir servete 'Hayır' dedi!

Adele, 45 kilo verip bambaşka bir görünüme kavuşmasının ardından kazandığı sağlıklı imajıyla birçok markanın hedefinde. Ancak 32 yaşındaki İngiliz şarkıcı, 40 milyon sterlinlik (400 milyon TL) diyet reklamı teklifini elinin tersiyle itti.

Şarkıcı Adele bir servete 'Hayır' dedi!

The Sun’ın, Adele’e yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, şarkıcı, uzun zamandır beklenen yeni albümüne odaklanmak istediği için aralarında diyet planı, yemek şirketi, yemek kitabı, egzersiz videosu, hatta podyum modelliği gibi milyon dolarlık birçok teklifi reddetti.

Adele, geçen günlerde ünlü skeç programı Saturday Night Live’a katılmış, hem programın sunuculuğunu üstlenmiş, hem şarkı söylemi hem de skeçlerde yer almıştı.

Programda kilo vermesiyle ilgili esprili bir konuşma yaparak, “Beni son görüşünüzden beri çok çok farklı olduğumu biliyorum. Ama aslında tüm Covid kısıtlamaları ve seyahat yasakları nedeniyle hafif seyahat etmek zorunda kaldım ve yalnızca yarımı getirebildim, bu benim seçtiğim yarısı” ifadesini kullanmıştı.

Diyet ve sporla 45 kilodan fazla veren ünlü şarkıcının değişimi, yedi yaşındaki oğlu Angelo’nun babası Simon Konecki’den ayrılması sonrası başlamıştı.

Konular Adele