Seks kişiliğinize kulak verin...

Seks kişiliğinize kulak verin...

Seks kişiliğinize kulak verin...
Fiziksel kalıpların tutsağı

Sizi seven birine aşık olur ancak daha çok aşık olan erkeğe aşık olmayabilirsiniz. Bunun nedenini uzmanlar kişilerin çocuk sahibi olmak istemeye bağlıyor. Çocuğunuzun ikinize benzemesi en büyük aşk amacınız olabilir. Aynı şekilde kendinii beğenmiyorsanız seks hayatınız kısırlaşabilir. Ama unutmayın çekiciliğin tek şartı kusursuz güzellik veya yakışıklılık değildir. Çekicilik daha çok yaşam ve hatta libido enerjisi ile yayılır. Seks sırasında kimse kimsenin fiziksel özelliklerine dikkat etmez.

Kötü cinsel deneyime saplanma

İlk cinsel deneyim önemlidir. Sizin ilkinde zevk alma düzeyinizi etkiler. İlk deneyimin etkisiyle seksi görev olarak algılayabilir ya da seksi tutkulu bir paylaşım olarak görebilirsiniz. Henüz kimseyle birlikte olmadıysanız gerçekten istediğiniz anda istediğiniz kişiyle olmasına özen gösterin. İlk sefer çok iyi olmamış olabilir ancak hemen vazgeçmeyin. Önünüzde daha çok uzun geceler var, en rahat ettiğiniz durumu zamanla öğreneceksiniz.

Boyun eğen

Seksin iki kişilik olduğunu untumayın. Ne kadar deneyimli ve istediğini bilen biri olursanız olun karşınızdaki kişiyle tüm dengeler alt üst olur. Sevgilinizin yeni isteklerini sürekli kabul ediyor ama zevk almıyorsanız sorun var demektir. Sadece boyun eğen bir partner ideal partnerse o halde karşınızdaki kişiyle tekrar konuşmanız gerekebilir. Gerçek seks ve tutku için her iki kişinin de kendi egolarından, komplekslerinden kurtulması gerekir.

Ne sevdiğini bilmeyen

Ülkemzde kadınların seks karakterinin gelişmesi daha ileri yaşa rastlayabiliyor. Milli olması kutlanan erkek ile evlenene kadar bekaretini koruması beklenen kadının seks istek, tutku ve deneyimleri nasıl aynı olabilir ki? Erkeğin sürekli şişirilen seksüel karakteri ile kadının sürekli baskılanan seksüel karakteri arasında elbet dengesizlik olacak. Kadınların sekste ne istediklerini bilmememsi gayet doğal. Bu noktada erkeğin ona yol gösterici, kendini ve isteklerini tanımasını sağlayıcı olması gerekiyor. Öncelikle seksin doğal bir durum olduğunu ve zevk almanızın normal olduğunu kabullenin. Seks isteğiniz neyi düşününce artıyor? Sizi alevlendiren düşüncelerin üstüne gidin. Seks korkularınızı ancak düşünerek ve deneyimle atlatabilirsiniz.

Çift karaktere sahip olma

Yatakta başka sosyal yaşamda başkasınız. Yatakta kaplan kesiliyor ancak flört için ilk adımı atamıyorsunuz. Çok yumuşak bir kişiliğiniz var ancak yatakta tam tersi sertsiniz. Bu size sıkıntı veriyorsa durup düşünmek gerek ancak vermiyorsa çok da üzerinde durmanıza gerek yok. Seks kimi zaman insanların bastırdıklarını yansıtan bir durum olabilir.
Konular Gönül işleri