Semiha Yankı: 'Adamın ağzını kulağına kadar yırtarım'

Kısa bir süre önce Sema Çelebi ile polemik yaşadığı konuşulan Semiha Yankı, konuk olduğu "Aramızda Kalsın" canlı yayınında ses getirecek açıklamalarda bulundu..

Semiha Yankı: 'Adamın ağzını kulağına kadar yırtarım'

Kısa bir süre önce Show TV'de final yapan "Ben Buradan Atlarım" isimli şov programında sergilediği performansla göz dolduran müziğin usta sesi Semiha Yankı'nın aynı programda performans sergileyen sosyetik işkadını Sema Çelebi ile polemik yaşadığına dair haberler basında yer almıştı.

İŞTE O HABER!.. (HABER LİNKİ)

Semiha Yankı bu sabah konuk olduğu "Aramızda Kalsın" canlı yayınında Sacit Aslan ve Pelin Çini'nin sorularını yanıtlarken haksızlık edenlere, ekmekle oynayanlara ve belden aşağı vuranlara tahammül edemediğinden bahsederken "Adamın etini kemiğinden ayırırım.. Adamın ağzını tutar kulağına kadar yırtarım.." ifadelerinde bulunurken Twitter'da kendisine atfen yazılan tweetlere ilişkin duygularını ise "Bu saatten sonra benimle ilgili aleyhime bir tane tweet görürsem adamın dumanını çıkarırım.." diyerek ifade etti..

Semiha Yankı'nın "Aramızda Kalsın" canlı yayınındaki açıklamalarından kısa bir kesiti haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...