Sergen Yalçın faka bastı!..

Bayram tatili için Kıbrıs'ı seçen Sergen Yalçın, faka bastı. Serdar Ortaç konserine aşkıyla giden Yalçın, gazetecilere yakalanınca ...

Sergen Yalçın faka bastı!..

Hemen hemen her ay bir başka güzelle görüntülenen Sergen Yalçın, bayramda da geleneğini bozmadı. Futbol yorumcusu, bayram tatilini fırsat bilip soluğu Kıbrıs'ta aldı. Sergen Yalçın'ın yeni beraberliği de; Cratos Hotel'deki Serdar Ortaç konserinde ortaya çıktı. Ünlü popçuyu dinlemek için sevgilisiyle salona giren Sergen, gazetecileri görünce şaşkına döndü.

ÖNCE PANİK, SONRA POZ!

Kısa süreli bir paniğin ardından yakın dostu Talip Öztürk ve sevgilisiyle yerine oturan Sergen Yalçın, bir süre sonra rahat tavırlar sergiledi. Masaya oturduğu ilk anda tedirgin haller sergileyen gizemli güzel ise dakikalar geçtikçe objektiflere alıştı. Bu arada Talip Öztürk'ün de karşısında oturan genç ve esmer güzelle yakından ilgilendiği gözden kaçmadı.

OBJEKTİFE BAKAKALDI

Mekanda gazetecilerin olduğunu bilmeyen Sergen Yalçın, güzel sevgilisiyle konser alanına girince neye uğradığını şaşırdı. Gizemli güzel de; önce objektiflere bakakaldı; ardından saklandı.