SEVİŞME SAHNELERİ BANA TERS

Yaklaşık 1 buçuk yıldır işadamı Erhan Kanioğlu ile nişanlı olan fotomodel, oyuncu ve sunucu Meral Kaplan, önümüzdeki yaz dünyaevine girmeyi planlıyor..

SEVİŞME SAHNELERİ BANA TERS

Oyunculuktaki yüksek performansı ile yapımcıların yeni gözdesi olan Meral Kaplan, sinema ve dizilerdeki sevişme sahnelerinden rahatsız olduğu için birçok teklifi geri çeviriyormuş. "Son zamanlarda çekilen bütün dizi ve sinema filmlerinde sevişme sahneleri var. Bu beni çok rahatsız ediyor" diyen Kaplan, yeni dönem Türk sineması için şu eleştiriyi yaptı: "Yeni çekilen film ve diziler geçmişte bir dönem Yeşilçam’da furya haline gelen porno filmlerini andırır oldu. Bugüne kadar birçok dizide rol aldım. Ben sevişme sahneleri olmadan da sinema filmi ve dizilerin başarılı olacağına inanıyorum. Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray, Belgin Doruk ve Filiz Akın gibi isimler de birçok sinema filminde rol aldı ama ne sevişti, ne de öpüştü. Onlar sevişme sahneleri olmadan da başarılı olunabileceğinin en güzel kanıtı oldular. Bana gelen birçok sinema ve dizi film teklifini senaryodaki sevişme ve iççamaşırlı sahneler yüzünden geri çevirdim."

Sevişme sahnelerinin Türk örf ve adetlerine ters olduğunun da altını çizen Meral Kaplan, "Bazı arkadaşlar çok cüretkar şekilde sevişme sahnelerinde rol alıyor ama bu sahneler 20 yıl sonra bu kişilerin karşısına çıkacak ve o kişi evlendiği zaman o sahnelerinden" dedi.

İleride yapımcı olmak istediğini ve bu nedenle sürekli yabancı filmler seyrettiğini söyleyen güzel oyuncu, "Yapımcılığını yaptığım filmle sevişme sahneleri olmadan da çok güzel filimler çekilebileceğini kanıtlamak istiyorum" dedi.

Zehra Çengil /Vatan