Sezen Aksu’yu Van'da 'miting kalabalığı' izledi..

Van'da sahneye çıkan Sezen Aksu'yu 'bir miting dolusu insan' coşkulu tezahürat eşliğinde izledi. Aksu, "Yoldaşlarım, biz barışı şarkılarla kurduk" dedi

Sezen Aksu’yu Van'da 'miting kalabalığı' izledi..

Sezen Aksu, 'Geleneksel Yaz Konserleri' adlı turne kapsamında 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Van'da sahneye çıktı. Van Şehir Stadyumu'ndaki konserde Aksu'yu, BKM'nin (Beşiktaş Kültür Merkezi) ifadesine göre 30 bin kadar hayranı izledi.
Yaz konserleri için hazırladığı repertuvarındaki şarkıları seslendiren Aksu'yu Vanlılar coşkuyla karşıladı. Sezen Aksu'ya büyük ilgi gösteren Vanlılar arasında evlerinin camına "Sezen Aksu güldürür, alkol sigara öldürür" diye pankart asanlar da vardı.
Van Şehir Stadyumu'nda söylediği şarkılarla izleyenlere keyifli saatler yaşatan Aksu, konserinin 1 Eylül Dünya Barış Günü'ne denk gelmesi nedeniyle, kendisini dinlemeye gelenlere şunları söyledi:
"Sevgili arkadaşlarım, sevgili yol arkadaşlarım, bunu laf olsun diye söylemiyorum. Bizimkisi çok sahici bir yol arkadaşlığı. Üç kuşaktır şarkılarla dünyanın beceremediği barışı yaşamayı beceriyoruz. Kalpten kalbe köprü kuruluyor şarkı söylerken, şarkı dinlerken, bir şarkıyı, bir resmi, bir şiiri paylaşırken... Dünyanın bütün kuralları yerle yeksan oluyor. Allah, inşallah daha uzun yıllar ihsan etsin..."


Konular Eski Arşiv