Sinan Akçıl Emrah'ı mahkemeye mi verecek?

Sinan Akçıl ve Emrah arasında yaşanan polemik mahkemeye mi taşınıyor?

Sinan Akçıl Emrah'ı mahkemeye mi verecek?

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, katıldığı "2.Sayfa"  programında sevgilisi Burcu Kıratlı ile aynı dizide rol alan Emrah ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yapmıştı. 

Şarkıcı Emrah'ın sette bulunan herkesin kalbini kırdığını söyleyen Sinan Akçıl duyduğu şeylerden sonra görüşmeyi düşünmediğini dile getirdi. Sinan Akçıl'ın bu sözleri üzerine şarkıcı Emrah sosyal medya hesabından bir yanıt verdi.

Sinan Akçıl'ın televizyona çıkarak herkese yalan söylediğini belirten Emrah; "Ben senden hiç beste istemedim. Zira seni hiçbir zaman besteci olarak görmedim. Sen beni arayıp uyduruk bestelerini satmaya çalıştın, sanırım her zamanki gibi çulsuzdun. Senin bana beste yapmaya çapın yetmez." ifadelerini kullandı. Sinan Akçıl da sosyal medya hesabı üzerinden Emrah'ın sert açıklamalarına cevap verdi.

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa"ya yeni açıklamalarda bulunan Sinan Akçıl, "O benim büyüğümdür. Dava açma gibi bir şey olmaz. Sosyal medyada gereken cevabı verdim. Artık üstüne de konuşmak doğru değil. Zamanında bir şarkı için buluşmuştuk. Hatta buluştuğumuz gün kendisi için çok güzel şeyler yazmıştım" şeklinde konuştu.