Sinem'in ailesini yine ağlattılar!..

İstanbul Üsküdar’da 8 yıl önce Faruk Kalkavan’ın çarparak ölümüne sebep olduğu modacı Sinem Yalçın’dan geriye kalan gelinlik dükkanını zorla ele geçirdiği iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Sinem'in ailesini yine ağlattılar!..
Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre Faruk Kalkavan’ın 2008 yılında emniyet şeridinde ezip ölümüne neden olduğu Sinem Yalçın’ın ailesinin yüzü gülmüyor. Kızlarının ölümüne alışamayan ailenin bu kez kızlarından geriye kalan dükkanı daha önce çete kurmaktan tutuklanan üç kişi tarafından zorla ellerinden alındı. Devreye savcılığın girmesiyle zanlılar gözaltına alındı.

Sahte imzayla

Yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti. Kazadan önce Üsküdar Mimar Sinan Hanında bulunan gelinlik mağazasını işleten Sinem’in vefatıyla mağazayla annesi Neşe Yalçın ilgilenmeye başladı.

Kızının çizdiği gelinlik modelleriyle gelinlik satışlarına devam eden Neşe Yalçın, maddi sıkıntılar yaşamaya başlayınca kiracısı oldukları mağazanın bir kısmını kafeye çevirdi. Sinan Yalçın kafeyi 5 bin liraya kiraladı. Behçet İ., Uğur İ. ve Abdullah K. 4 ay boyunca ne kirayı ne de Yalçın ailesine vaat ettiği işletme ücretini ödedi. Bir süre sonra da "Burası artık bizim, bizi rahatsız etmeyin” diyerek aileyi tehdit etti. Yalçın ailesi de soluğu savcılıkta alarak İ. kardeşler ve K. hakkında gasp suçlamasıyla şikayetçi oldu. Savcılık talimatıyla da polis harekete geçerek bu kişileri gözaltına aldı.

Yapılan inceleme de zanlıların sahte imzayla dükkanın kira kontratını kendi üzerlerine yaptığını belirlerken dükkanı da Yalçın ailesine teslim etti. İ. kardeşlerin 2007’de örgüt kurmak ve uyuşturucu satmaktan cezaevinde kaldıkları ortaya çıktı.

Anne-baba kızlarının acısını unutamadan yeni bir zorlukla karşılaştı.