Siren çalan araçtan alkollü şahıslar çıktı!

İstanbul Kartal'da siren çalan bir araç 'Mobil Park Polisi'nin dikkatini çekti. Yapılan kontrollerde, içerisinde 'Polis Özel Harekat' yazılı yelek giyen ve alkol içen kişilere müdahale edildi. Kontroller sırasında şüpheli araç hareket ederek kaçtı.

Siren çalan araçtan alkollü şahıslar çıktı!
Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre kendilerine polis süsü vererek üzerlerinde bulunan silah ve telsizlere atarak kaçan 3 zanlı kovalamaca ile gözaltına alındı.

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Park Polisi'nin 27 Eylül 2018 günü yaptığı denetimler sırasında ilginç bir olay meydana geldi.

Denetimler sırasında, siren çalan sivil bir araç polisin dikkatini çekti. İçerisinde 'Polis Özel Harekat' yazılı yelekler giyen ve alkol alan kişilere müdahale edildi.

Polis denetimini gören şüpheli kişiler araçlarında bulunan telsiz ve silahları atarak hızla kaçmaya başladı.

KOVALAMACA İLE YAKALANDILAR

Kendilerine polis süsü veren şüpheli zanlıların kaçtığı otomobil Pendik'e kadar kovalandı. Uzun süren kovalamacanın ardından şüpheliler M.B., B.Ç., ve S.M. Gözaltına alındı.

ARAÇTA YOK YOK

Zanlıların aracında yapılan aramalarda, 1 adet polis ibareli tabanca kılıfı, 1 adet teleskopik jop, 1 adet siyah kasatura, 1 adet pos cihazı, 1 adet havalı tabanca, 1 adet biber gazı, 1 adet elektroşok cihazı, 1 adet araç çakar siren kumandası, 1 adet polis ibareli el feneri, 1 adet el telsizi ve 3 adet pasaport ele geçirildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Haklarında '6136 sayılı kanuna muhalefet ve özel işaret ve kıyafetleri usulsüz kullanmak' suçlarından işlem yapılan 3 zanlı savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Siren çalan araçtan alkollü şahıslar çıktı!