Şişme botta romantizm

İzzet Özilhan ile Yasemin Ergene, geçtiğimiz hafta Mumcular beldesi yakınlarında demir attıkları bir koyda yakalandılar.

Şişme botta romantizm

Anadolu Grubu’nun ortağı Tuncay Özilhan’ın oğlu İzzet Özilhan, yaklaşık 1.5 yıldır ‘Doktorlar’ dizisinin güzel oyuncusu Yasemin Ergene ile aşk yaşıyor. İşleri sebebiyle iki yıldır Rusya’da olan İzzet Özilhan, sevgilisinden ayrı kaldığı zamanların hasretini, her fırsatta İstanbul’a gelerek gideriyordu. Geçtiğimiz haftalarda tatile çıkan Özilhan, önce sevgilisiyle Las Vegas’ta 10 gün tatil yaptı. Aşıklar daha sonra Ege’nin incisi Bodrum’a gittiler. Gözlerden uzakta, objektiflerin olmadığı bir yerde tatil geçirebilmek için Özilhan Ailesi’ne ait ‘Sunset’ isimli teknede kalan İzzet Özilhan ile Yasemin Ergene, geçtiğimiz hafta Mumcular beldesi yakınlarında demir attıkları bir koyda yakalandılar. Hem de ne yakalanmak! Bir arkadaşlarıyla birlikte teknede bol bol güneş keyfi yapan ikili, baş başa kalmak istedi. Bunun üzerine teknedeki şişme botu suya indirdiler. Genç aşıklar, tekneden uzak, denizin, güneşin ve birbirlerinin keyfini çıkardılar. İki aşık, Bodrum sonrası rotalarını Çeşme’ye çevirdi. Çift, ilişkilerinin başında Özilhan Ailesi’nden onay almak için zorlanmış, ancak Yasemin Ergene geçtiğimiz kış aileye girebilmişti. Farklı ülkelerde oldukları için sık sık görüşemeyen sevgililer Yasemin Ergene ile İzzet Özilhan, Bodrum’da aşklarını tam gaz yaşadı!

İzzet Özilhan, pembe renkteki şişme botu tekneden sevgilisine attı  Bota önce Özilhan bindi, Yasemin ise tekrar tekneye çıkıp bota atladı.Çifte kumrular, açık denizde romantizmin doruklarına çıktı .

Hafta Sonu

Fotoğrafları görmek için "Foto" ya tıklayınız...

Konular Eski Arşiv