Son mesajı yürek burktu!..

Denizli-İzmir karayolu Denizli çıkışındaki Kumkısık Mahallesi'nde seyir halinde olan 23 yaşındaki İmdat Aday, aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Son mesajı yürek burktu!..

Yeni Asır Gazetesi'nden Sebahattin Alp'in haberine göre kontrolden çıkan otomobil, karayolundan çıkıp yolun sağındaki şarampole girdi ve önce ağaca, ardından da park halindeki bir traktöre çarptı. Otomobilin çarptığı traktörün önünde yere serdiği yatakta uyuyan Ali Aksoy, gürültüyle uyanınca büyük bir şok yaşadı.

Aksoy hemen olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekibi çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekibi, hurdaya dönen otomobildeki sürücü İmdat Aday ile yanındaki yolcu Şükrü Keçili'nin (23) hayatını kaybettiğini belirledi.

Kaza sonrası otomobilin hız kadranının 115 kilometrede sabit kaldığı öğrenildi. Cesetlerin kaldırıldığı esnada sürücünün cep telefonuna arkadaşından gelen "Uyanamazsam beni ara" mesajı ise yürekleri burktu.

Son mesajı yürek burktu!..

Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı inceleme sonrası iki kişinin cansız bedeni itfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakikalık çalışması sonucu otomobilden çıkarılarak otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.