Son nefesinde katili söyledi

Manisa' da dehşet!.. Bülent Çolakokoğlu'nun ölürken verdiği ifade üzerine, kendisini vuranın çocukluk arkadaşı işadamı Ozan İşık olduğu anlaşıldı..

Son nefesinde katili söyledi

Manisa'da, cinayetten sabıkalı işadamı Ozan İşık, çocukluk arkadaşı Bülent Çolakoğlu'nu öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. Çolakoğlu'nun hastanede son nefesinde "Beni Ozan İşık öldürdü" demesi üzerine hastane polisi tarafından yakalananan İşık, ifade vermedi.
Olay 23.30 sıralarında Güzelyurt Mahallesi, Güzelyurt Sitesi'nde Ozan İşık'ın (29) dubleks evinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir inşaat şirketi ve rehabilitasyon merkezinin ortaklarından  Ozan İşık, çimento fabrikasında işçi arkadaşı Bülent Çolakoğlu (29) ve eski cinayetinde suçortağı Mehmet Nazım Kocademir (28) buluşup bir süre sohbet etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Bülent Çolakoğlu, ruhsatsız tabancayla göğsünden tek kurşunla vuruldu. Ozan İşık, arkadaşını Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi Acil Servesi'ne getirdi.

YARALI BULDUK
Arkadaşını Mehmet Nazım Kocademir ile yaralı halde bulduklarını ve hastaneye getirdiklerini söyleyen Ozan İşık hastaneden ayrılmak istedi. Ancak acil serviste tedaviye alınan Bülent Çolakoğlu, kendisini Ozan İşık'nin vurduğunu söyledikten birkaç saniye sonra hayatını kaybetti. Ozan İşık ve Mehmet Nazım Kocademir  hastane polisi tarafından gözaltına alındı. Zanlıların ilk sorgusunda susma hakkını kullanarak konuşmadığı belirtildi. Ölen Çolakoğlu'nun eşinin ilk bebeklerine yedi aylık hamile olduğu öğrenildi.

İKİNCİ CİNAYETİ
Manisa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, bekar Ozan İşık'ye ait evde yaptıkları incelemede, delillerin bilerek silindiğini, karartılmasında Mehmet Nazım Kocademir'in da yardımcı olduğunu belirledi.
Ozan İşık ve Mehmet Nazım Kocademir'in 2001 yılında bir başka cinayetten hüküm giydiği ve 2004 yılında şartlı tahliyeden yararlanarak salıverildiği belirtildi. Motaş İnşaat şirketi ve Ceren Rehabilitasyon Eğitim Merkezi'nin ortaklarından olan Ozan İşık'nin bir hafta önce de, rakip bir merkezin sahibini darp ederek, silahlı saldırıda bulunduğu, savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere salıverildiği öğrenildi.

Zülfikar Sekizler /Yeni Asır

Konular Eski Arşiv